Algemeen

Bij SonoraMuziek betaalt u veilig en vertrouwd via iDeal, Bancontact of PayPal

Verzendmethode:
SonoraMuziek maakt gebruik van verschillende transporteurs om uw bestelling zo snel en zo veilig mogelijk bij u af te leveren. De transporteur die wij kiezen voor de levering van uw bestelling is o.a. afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van de bestelde producten.

Verzendkosten:
SonoraMuziek levert haar goederen naar 16 verschillende landen binnen Europa. Hierbij hanteren wij voor elk land een vast tarief voor de verzendkosten, onafhankelijk van orderbedrag, gewicht en/of volume.

Om de verzendkosten voor uw bestemming te bekijken kiest u VERZENDKOSTEN wat onder de prijs van het product staat. In het geopende venster kunt u tevens een keuze maken naar welk land de verzending verzonden wordt. (voorlopig alleen EU landen)

Voorraad en levertijd:
De meeste van de producten die u op onze website aantreft leveren wij uit eigen voorraad of kunnen wij op korte termijn verkrijgen. De algemene levertijd voor de meeste producten bedraagt:

1-5 werkdagen
Producten met de status “op aanvraag” zijn vaak moeilijk leverbaar of hebben een lange levertijd. Een indicatie van de levertijd kunt u opvragen via het contactformulier.
Hoewel wij ons uiterste best doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren kan het soms voorkomen dat door omstandigheden de daadwerkelijke levertijd afwijkt van de indicatie op onze website. In dat geval zullen wij u hiervan zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte stellen.

Wanneer uw bestelling bestaat uit meerdere producten met verschillende levertijden dan zal SonoraMuziek beoordelen of de bestelling in één keer zal worden verzonden zodra deze compleet is of dat de producten die een langere levertijd hebben zullen worden nagezonden.

SonoraMuziek beschikt over verschillende magazijnen waar vandaan wij rechtstreeks kunnen leveren. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling in delen wordt aangeleverd.

Garantie:
Mocht uw product binnen de garantieperiode defect raken, dan kunt u natuurlijk op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing. SonoraMuziek heeft een eigen professionele reparatiedienst voor gitaren, zodat deze snel en vakkundig gerepareerd worden. Andere instrumenten en producten laten wij altijd herstellen door de betreffende leverancier. Hierbij zullen wij uiteraard er alles aan doen om de herstelling zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Beschadiging:
Ondanks de zorg die wordt genomen om uw bestelling veilig bij u af te leveren kan het toch gebeuren dat een product onderweg beschadigd raakt. In dat geval is het belangrijk om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Verkeerd artikel of onvolledige zending:
Ook wanneer uw bestelling onvolledig is of niet de juiste producten bevat dient u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via email bestellingen@sonoramuziek.nl , of per telefoon tel 0114-630846.