Retourneren

Ruilen of retourneren:
14 dagen bedenktijd. In het kader van de ‘Wet Kopen op Afstand’ heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, waarbij de klant zelf de portokosten voor het terugsturen dient te betalen. Hierbij is van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking wordt geretourneerd. Producten die incompleet, beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Uitgesloten van ruiling of restitutie zijn: Software waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is, dan wel geïnstalleerd of geregistreerd is. Verbruiksartikelen zoals reinigingsvloeistoffen en onderhoudsmiddelen. Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, in-ear hoofdtelefoons, blaasinstrumenten, rietjes voor blaasinstrumenten en dergelijke. Cadeaubonnen. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

Retourneren:
Artikelen die aan SonoraMuziek worden geretourneerd dienen goed verpakt terug gezonden te worden naar het volgende adres:

SonoraMuziek
Noordstraat 100
4531 GK Terneuzen
Nederland
0115-612680

Wij zullen op werkdagen binnen 48 uur de retouraanvraag in behandeling nemen. Indien nodig nemen wij contact met u op om de verdere procedure aan u voor te leggen. De kosten en het risico van het retour zenden zijn te allen tijde voor rekening van de klant.