Soundbrenner Pulse Vibrating Metronome

119,00

Soundbrenner brengt de eerste 'smart wearable' uit voor de muzikant. De Pulse is een metronoom die je om je pols draagt en strakke vibraties doorgeeft. De Soundbrenner Pulse is de metronoom van de toekomst!

Beschrijving

Soundbrenner Pulse

Soundbrenner brengt de eerste ‘smart wearable’ uit voor de muzikant. De Pulse is een metronoom die je om je pols draagt en strakke vibraties doorgeeft. De Soundbrenner Pulse is de metronoom van de toekomst!

Je draagt de Pulse om je pols, rond je bovenarm of bijvoorbeeld om je enkel om de vibraties van de beat goed te kunnen voelen. Je bent zo in de mogelijkheid super strak te spelen zonder (of mét) geluid van een traditionele metronoom. De vibraties zijn nauwkeurig en strak en voelen wel 7 keer sterker dan de trilfuntie van een gemiddelde smartphone. De sterkte van elke tel kan je in sterkte instellen om accenten goed te voelen. Met de buitenring van de Pulse kan je eenvoudig en snel de snelheid instellen. Met je vingers tik je op de Pulse om te starten en te stoppen. Met de speciale app (iOS en Android) kan je alle ander denkbare opties instellen als maatsoorten, LED verlichting, ritmes, wel of geen geluid, metronoom klanken, vibratie sterkte…
Je kan de Soundbrenner Pulse linken aan je smartphone, Tablet of Mac via Bluetooth en zo tot 5 Pulse ‘metronooms’ aan elkaar koppelen.

– Vibrational Metronome — 7x krachtiger dan de gemiddelde smartphone
– LED Metronoom — Licht op in de maat. Zet verlichting uit of kies een kleur in de app.
– Stille Metronoom — Gebruik ‘m zonder geluid of speel een klik (of ander te kiezen geluid) af via je hoofdtelefoon of speakers.
– DAW Support via MIDI — De Soundbrenner Pulse kan signalen ontvangen van de meeste DAW’s via MIDI
– Tap in de Beat — Tap je vingers op de Soundbrenner Pulse en hij volgt jouw tempo!
– Gebruik de Soundbrenner Pulse met de app of als stand-alone apparaat.
– Creëer je eigen ritmes — Stel de gewenste maatsoort in stel accenten in en VOEL het verschil!
– Setlist bibliotheek – Maak je eigen ritmes en organiseer ze in een setlist
– Multi-Player synchronisatie — Link tot 5 apparaten via Bluetooth op één smartphone of tablet en voel samen dezelfde beat

Commententaren zijn gesloten.