Thunderplugs 18dB

12,00 6,95

Deze Thunderplugs zijn gehoorbeschermers van erg goede kwaliteit. Ze zijn van een stevig, comfortabel materiaal en verminderen volume met zo’n 20dB.

Beschrijving

Thunderplugs 18dB

Deze Thunderplugs zijn gehoorbeschermers van erg goede kwaliteit. Ze zijn van een stevig, comfortabel materiaal en verminderen volume met zo’n 18dB.

Dankzij het muziekfilter in de oorbeschermers van Thunderplugs wordt geluid op alle frequenties met zo’n 20 dB gedempt. Je hoort het geluid dus gewoon hetzelfde maar dan zachter.

Vaak kan je mensen in een lawaaiomgeving zelfs beter verstaan als je de Thunderplugs® draagt. Gehoorschade kun je oplopen door te hard geluid. Geluid kan al schadelijk zijn vanaf 80 dB. Vanaf 100 dB kun je al acute gehoorschade oplopen. Bij live-muziek, in clubs en op festivals is het volume vaak hoger dan 100 dB. Met Thunderplugs® bescherm je je oren tegen beschadiging maar kan je blijven genieten van de muziek.

Bij Thunderplugs begrijpen ze erg goed dat grote doppen in je oren alles behalve comfortabel zijn. De oordoppen zijn daarom gemaakt van het zachtste en fijnste siliconen materiaal dat er te vinden is; je merkt er nauwelijks iets van, en ze blijven ook goed zitten. De oordoppen zijn bovendien extra klein zodat je ze bijna niet ziet.

Doordat er een opening in de plugs zit komt er geen druk op je oor te staan tijdens het gebruik. Het speciaal ontworpen filter laat wel lucht door zodat je geen druk op je oren voelt maar zorgt een goede demping. We hebben deze demping speciaal gekozen voor het uitgaanspubliek en concertbezoekers. Onze filters zijn altijd te herkennen aan de achthoek en de bliksemschicht.

Thunderplugs zijn herbruikbaar en worden geleverd in een handige aluminium koker voor aan je sleutelhanger. Super makkelijk om mee te nemen en zo vergeet je ze niet!

Thunderplugs zijn getest én gecertificeerd volgens de EN 352-2. Dit is dé kwaliteits- en veiligheidseis en is opgesteld door de EU.

Extra informatie

Gewicht 0.037 kg

Commententaren zijn gesloten.