Alfred’s Piano Methode voor Volwassen Beginners 2 + CD (Engels)

20,95

Alfred’s Piano Methode voor volwassen beginners Level 2  is bedoeld voor beginnende pianoleerlingen. Aan de hand van leuke en originele oefeningen leert de beginner pianospelen.

Beschrijving

(Let op! Enkel deze Engelse versie is compleet met CD te verkrijgen)

Met Alfred’s Piano Methode Voor Volwassen Beginners, Level 2, leert de volwassen beginner op een prettige, snelle en gemakkelijke manier piano spelen. Het lesboek gaat verder in op de techniek en kennis die nodig is om leuk en vlot piano te kunnen spelen.

Alfred’s Piano Methode

Alfred’s Piano Methode voor Volwassenen Beginners is opgezet voor de leerling die snel piano wil leren spelen door middel van de akkoorden-aanpak. De methode biedt een aantal methodieken die er toe bijdragen dit doel met succes te bereiken. De methode klimt geleidelijk op in moeilijkheidsgraad zonder dat er hiaten ontstaan als gevolg van het overslaan van moeilijke gedeeltes. Daar komt bij dat er voor beide handen akkoorden aangeleerd worden. Dit heeft tot gevolg dat de melodieën in deze methode, muzikaal gezien, beter van gehalte zijn en dat maakt het pianospelen tot een rijke en voldoening gevende ervaring.

Wat ook behandeld wordt is hoe de akkoorden opgebouwd worden. In plaats van de akkoorden uit het hoofd te leren, wordt de student aangeleerd hoe ze de akkoorden zelf kunnen afleiden in elke toonaard waarin gespeeld wordt.

Tenslotte is de keuze van het liedmateriaal uitstekend; er zijn populaire en bekende melodieën bij, afgewisseld door goed in het gehoor liggend, oorspronkelijk repertoire en dit alles draagt bij tot het genot en genoegen van het muziek maken.

De meegeleverde CD, die speciaal gemaakt is om bij dit boek te gebruiken, stelt U in staat om elk stuk precies zo te horen als het gespeeld moet worden, met of zonder instrumentale begeleiding. U zult veel plezier beleven aan het meespelen met de pianopartijen en de begeleidingen.

Deze versie van Alfred’s Piano Methode is geschreven in het engels!

Extra informatie

Gewicht 0.350 kg

Geef een reactie