Easy Steps 1 Dwarsfluit + 2CD’s + DVD

26,00

Easy Steps 1 Dwarsfluit is boek 1 van twee delen , met alle ingrediënten voor een succesvolle opleiding van de beginnende speler.

Beschrijving

Easy Steps 1 Dwarsfluit + 2CD’s + DVD

De succesvolle methode Easy Steps is een unieke, praktijkgerichte methode voor gebruik in muzieklessen. De boeken zijn recentelijk vernieuwd: niet alleen zijn ze in een nieuw jasje zijn gestoken, ook zijn ze nog beter afgestemd op de jeugdige gebruiker en groepslessen. De cd’s en cd-rom’s bij de boeken zijn aangepast aan deze tijd en de bijbehorende pianopartijen worden direct meegeleverd op de cd-rom.

De methode

Easy Steps 1 Dwarsfluit is boek 1 van twee delen , met alle ingrediënten voor een succesvolle opleiding van de beginnende speler. De methode is rijk geïllustreerd en bevat – naast het nodige oefen- en speelmateriaal – muzikale spelletjes, samenspeloefeningen, gehooroefeningen, en nog heel veel meer. Van alle stukjes wordt de begeleiding (al of niet met voorbeeld) bijgeleverd.

De boeken

De boeken vormen de basis. Hierin wordt alles behandeld. Hier worden de nieuwe noten en ritmes aangeleerd, met aanwijzingen hoe ze gespeeld moeten worden, en worden allerlei begrippen uit de muziek behandeld. Vooral in het begin zijn de stapjes heel klein: geleidelijke progressie is het motto. Zo krijgt de leerling de kans de verworven vaardigheden goed te verwerken – aan de hand van begrijpelijke uitleg, oefeningen, spelletjes en medleys van bekende liedjes. De duidelijke opzet en overzichtelijke opmaak zorgen voor extra helderheid.

Extra informatie

Gewicht 0.350 kg

Geef een reactie