Gitaar Starter 2 +CD – Cees Hartog

18,50

Gitaar Starter deel 1 helemaal uit? Dan ga je verder met Gitaar Starter 2! In dit vervolg worden ook andere basistechnieken van het gitaarspel behandeld. In Gitaar Starter 2 komen de volgende oefeningen aan de orde: positiespel, legato, barre, positiewisseling, scordatura, flageoletten, versieringen en akkoorden.

Beschrijving

Gitaar Starter 2 +CD – Cees Hartog

Gitaar Starter deel 1 helemaal uit? Dan ga je verder met Gitaar Starter 2! In dit vervolg worden ook andere basistechnieken van het gitaarspel behandeld. In Gitaar Starter 2 komen de volgende oefeningen aan de orde: positiespel, legato, barre, positiewisseling, scordatura, flageoletten, versieringen en akkoorden.

Meespeel CD
Extra leuk wordt het met de meegeleverde meespeel CD. Geen saaie oefeningen in Gitaar Starter 2, maar leuke speelstukken die ook je ritme gevoel stimuleren en het geheel veel leuker laat klinken.

Wanneer beide delen van GITAAR STARTER op juiste wijze zijn doorgewerkt zal de leerling de belangrijkste basistechnieken van het gitaarspel beheersen. Er is voldoende bladmuziek dat aansluit op Gitaar Starter 2 in verschillende speelstijlen waarmee het gitaarspel nog verder kan worden ontwikkeld.

Extra informatie

Gewicht 0.235 kg

Geef een reactie