sE Electronics V7 BFG Billy Gibbons Signature

119,00

De sE Electronics V7 BFG is een hele speciale chrome uitvoering van Billy Gibbons (bekend als de gitarist/ zanger van de legendarische Amerikaanse band ZZ Top).

Beschrijving

sE Electronics V7 BFG Billy F. Gibbons Signature Edition

Bekend als de gitarist en lead vocalist van de legendarische Amerikaanse rockband ZZ Top, Billy Gibbons word constant gezien als een van de beste gitaristen allertijden.
De Rock ‘n Roll Hall of Fame opgeroepene en iconische blues-rock gitarist uit Texas heeft al decennia opgetreden is nog steeds muzikaal bezig met The Kings of Chaos, de BFG’s en niet te vergeten – ZZ Top!

Met dezelfde verbazingwekkende geluidskwaliteit als de geprezen sE V7, is de sE V7 BFG een dynamische hand-held zangmicrofoon met een supercardioïde richtingskarakteristiek.
De V7 BFG levert een scherp, open geluid wat je stem perfect opvangt op de meest natuurlijke manier die je ooit op een podium hebt gehoord.

Het geavanceerde capsule design isoleert je stem van andere instrumenten, voor flink wat gain voor feedback, waarnaast de gloednieuwe gepatenteerde shockmount de capsule efficiënt ontkoppelt van mechanische vibratie, voor de laagste handling noise in zijn klasse.

Innovatieve, gespecialiseerde aluminium voice coil

Bewezen Neodymium magneten, strenge productie tolerantie en het beste vakmanschap verzekeren je van uitstekende gevoeligheid, superieure geluidskwaliteit en geweldige consistentie.

Gepatenteerde geïntegreerde shockmount

Dankzij de gloednieuwe, gepatenteerde shockmount hoef je je geen zorgen te maken over gerommel, gepop of andere ongewenste geluiden wanneer je rondbeweegt op het podium.

Custom chrome afwerking

Met deze speciale beplating voor een uniek uiterlijk en gevoel, maakt de goed gepolijste chromen afwerking van de V7 BFG meteen indruk op het podium en in de studio.

Volledig metalen behuizing en stalen grille

Het road-ready design van de V7 BFG bestaat volledig uit metaal – hier zul je geen plastic vinden.
Het verchroomde chassis bestaat uit hoge kwaliteit, superduurzame zink legering die is ontworpen om jaren mee te gaan op talloze podiums.
De stalen grille is deuk- en corrosie-bestendig voor perfecte betrouwbaarheid.

Dankzij de afgeplatte rand rond de grille zal de microfoon niet gaan rollen wanneer je hem neerlegt op een versterker of podium vloer.

Royal Purple intern windscherm

Het paarse windscherm vermindert windgeluid en verhoogt je stijl.
In geval dat je niet zo weg bent van Billy’s custom kleur is er ook een zwart windscherm meegeleverd.

Vergulde XLR connector

De vergulde XLR connector van de V7 BFG verzekert je van een krachtig en betrouwbaar signaal voor jaren.

Commententaren zijn gesloten.