Line 6 StageSource L3 Speakerset

3.500,00

Deze Line 6 StageSource L3 Speakerset is een demomodel in nieuwconditie en bestaat uit 2 Stagesource L3T tops, 2 L3S subwoofers, 4 hoezen voor de speakers en alle benodigde kabels.

1 op voorraad

Direct leverbaar

Beschrijving

Line 6 StageSource L3 Speakerset

Deze Line 6 StageSource L3 Speakerset bestaat uit 2 StageSource L3T tops en 2 L3S subwoofers. Bij deze speakers zit er innovatie in elke feature, van de krachtige technologische snufjes en het professionele design, tot een ongelooflijk vermogen en studio-kwaliteit geluid.

De ingenieurs achter de Line 6 luidsprekers hebben decennia aan ervaring in speaker design, zodat je verzekerd bent van de meest duurzame, high-performance live installatie. In plaats van plastic kabinetten zijn de StageSource luidsprekers gemaakt met dual-braced multiplex kabinetten die vibratie minimaliseren en zorgen voor een precies, krachtig geluid.
Een tour-bestendige stalen grille berschermt de speakers, waarnaast elk kabinet alles biedt wat je nodig hebt voor gemakkelijke installatie.

Deze StageSource set is een demomodel in nieuwconditie en heeft genoeg vermogen voor een groot publiek. De set wordt geleverd inclusief 4 hoezen en alle benodigde kabels.

De originele prijs van deze complete speakerset was €5.084. Dit is nu verlaagd naar €3.500!

Andere suggesties…

Commententaren zijn gesloten.