Line 6 StageSource & StageScape PA Set

4.200,00

Deze Line 6 StageSource & StageScape PA Set bestaat uit 2 Stagesource L3T tops, 2 L3S subwoofers, een Stagescape M20d mixer, 4 hoezen voor de speakers en alle benodigde kabels. Bij de mixer zit er innovatie in elke feature, zoals de krachtige technologische snufjes en het professionele design, terwijl de speakers een ongelooflijk vermogen en studio-kwaliteit geluid bieden.

1 op voorraad

Direct leverbaar

Beschrijving

Line 6 StageSource & StageScape PA Set

Deze Line 6 StageSource & StageScape PA Set bestaat uit 2 Stagesource L3T tops en 2 L3S subwoofers, samen met een Stagescape M20d mixer. Bij de mixer zit er innovatie in elke feature, zoals de krachtige technologische snufjes en het professionele design, terwijl de speakers een ongelooflijk vermogen en studio-kwaliteit geluid bieden.

De ingenieurs achter de Line 6 luidsprekers hebben decennia aan ervaring in speaker design, zodat je verzekerd bent van de meest duurzame, high-performance live installatie. In plaats van plastic kabinetten zijn de StageSource luidsprekers gemaakt met dual-braced multiplex kabinetten die vibratie minimaliseren en zorgen voor een precies, krachtig geluid.
Een tour-bestendige stalen grille berschermt de speakers, waarnaast elk kabinet alles biedt wat je nodig hebt voor gemakkelijke installatie.

Met een baanbrekende touchscreen visuele mix omgeving, laat de StageScape M20d je je geluid vlug instellen zodat je in de creatieve zone kunt blijven. Hiernaast zit de mixer vol met moderne features zoals de fantastische DSP en de mogelijkheid om de mixer op afstand te besturen met één of meerdere iPad apparaten.

Deze StageSource & StageScape PA set is een demomodel in nieuwconditie en heeft genoeg vermogen voor een groot publiek. De set wordt geleverd inclusief 4 hoezen voor de StageSource speakers en alle benodigde kabels.

De originele prijs van deze complete PA set was €6.530. Dit is nu verlaagd naar €4.200!

Commententaren zijn gesloten.