Yamaha Genos XXL pakket

5.240,00 4.999,00

Dit Yamaha Genos XXL pakket bevat de geweldige Yamaha Genos samen met Yamaha GNS-MS01 monitor speakers en L-7B standaard voor een erg aantrekkelijke prijs.

Levertijd 4 weken.

Beschrijving

Yamaha Genos XXL pakket

Demo model van de Genos staat klaar in de winkel. Kom langs voor een persoonlijke demo!

Dit Yamaha Genos XXL pakket bevat de geweldige Yamaha Genos samen met Yamaha GNS-MS01 monitor speakers en L-7B standaard voor een erg aantrekkelijke prijs.

Welkom in de nieuwe wereld van digitale workstations. De Genos is de nieuwe standaard in geluid, ontwerp en gebruiksbeleving van digitale workstations. Of je nu in een opnamestudio of op het podium zit, de Genos inspireert je muzikale creatie en spel.

Aangedreven door speciaal ontwikkelde Yamaha-technologie, gaat de geluidskwaliteit van elke voice in de Genos verder dan die van elk ander digitaal workstation dat je ooit bespeeld of gehoord hebt. Alles wat je hoort, of het nu de prachtige CFX-concertvleugel, de weelderige Kino (Cinema) Strings of de indrukwekkende Revo!Drums zijn… je wordt er door weggeblazen!

De Yamaha GNS-MS01 monitor speakers zijn speciaal voor de Yamaha Genos gemaakt en werkt ook alleen samen met de Genos.

Je kunt de satelliet speakers direct op de Genos aansluiten zonder dat je kabels nodig hebt.
Met de 2 20W satelliet speakers en de 40W subwoofer kun je genieten van een ongelooflijke geluidservaring.

De Yamaha L-7B is de ideale standaard voor je Yamaha Genos Digital Workstation, met zeer sterke poten en een aantrekkelijk, intuïtief design wat het instrument goed ondersteunt terwijl er genoeg beenruimte overblijft om comfortabel te spelen.

Het keyboard zit stevig op de standaard, ondersteund door dikke schuimkussens voor maximale non-slip veiligheid.

Om meer te ontdekken over de nieuwe Yamaha Genos:
Klik hier.

Andere suggesties…

Commententaren zijn gesloten.