JBL EON ONE Portable All-in-One PA

1.199,00 750,00

Met de JBL EON ONE krijg je een alles-in-één geluidssysteem dat van alle gemakken is voorzien. 480Watt RMS vermogen verdeeld over de subwoofer en 6 x 2 inch speakers.

Beschrijving

JBL EON ONE Portabel All-In-One Geluidssysteem

Met de JBL EON ONE krijg je een alles-in-één geluidssysteem dat van alle gemakken is voorzien. 480Watt RMS vermogen verdeeld over de subwoofer en 6 x 2 inch speakers. De 6 kleine speakers zijn in een ‘boog’ geplaatsd waardoor iedereen in het publiek hetzelfde te horen krijgt. (Dezelfde werking als bij een groot line-array systeem op grote festivals).

De interne mixer is voorzien van 2 mono ingangen (microfoon/ instrument) met eq en reverb. Daarnaast zijn nog 2 stereo ingangen beschikbaar en je kan je mobiele apparaat (telefoon/ tablet/ laptop) koppelen via Bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek.

De bovenste speakers van de JBL EON ONE zijn op meerdere hoogtes in te stellen (zoals je op de afbeeldingen kan zien). de zuil kan in drie gedeeltes uit elkaar gehaald worden en zo achter een klep in de subwoofer opgeborgen worden. Als de klep gesloten is dient deze tevens als handvat om het systeem in één keer makkelijk te vervoeren.

Commententaren zijn gesloten.