Roland RP102

1.099,00 859,00

Akoestische piano’s zijn zwaar, duur en nemen veel plaats in. De Roland RP102 is de oplossing voor al deze problemen, met dezelfde fantastische toon.

Levertijd 2 a 3 werkdagen.

Beschrijving

Roland RP102

Akoestische piano’s zijn zwaar, duur en nemen veel plaats in. De Roland RP102 is de oplossing voor al deze problemen, met dezelfde fantastische toon.

Hij weegt 37,8 kilogram en kan makkelijk door twee volwassenen verplaatst worden, terwijl de ruimtebesparende behuizing zowat even breed is als de stand van een 60-inch televisie. Ook geweldig: de geavanceerde digitale klankgenerator dient nooit gestemd te worden, waardoor je tijd en geld bespaart. Wanneer je reeds over een akoestische piano beschikt, dan is de RP102 een geweldig tweede instrument dat in een vrije ruimte geplaatst kan worden om ‘s nachts op te oefenen. De piano is ook perfect om te gebruiken in lesstudio’s en oefenruimtes op school, waardoor de RP102 ook een geweldige keuze is voor muziekleerkrachten.

Bij het kiezen van een piano is het essentieel om een instrument te vinden dat past bij je levensstijl, budget en ruimte. De Roland RP102 voldoet aan al die eisen, en combineert authentieke pianoprestaties met praktische ingebouwde functies in een compact en betaalbaar ontwerp. Hij zit nokvol technologieën die afgeleid werden van onze bekroonde premiumpiano’s – inclusief een luxueus en uitermate bespeelbaar gewogen klavier – én voorziet een inspirerend geluid en touch, die je muziek voortdurend ondersteunen naarmate je vaardigheden evolueren. En met zijn gestroomlijnde behuizing en drie geïntegreerde pedalen, biedt de RP102 de traditionele look van een buffetpiano die ook perfect past in kleine ruimtes.

Dankzij zijn geavanceerde mogelijkheden vloeit de RP102 naadloos samen met je moderne levensstijl. Hij dient nooit gestemd te worden en vereist geen onderhoud. En hij beschikt over ingebouwde Bluetooth®®-technologie om draadloos verbinding te maken met een smartphone of tablet voor instant plezier en efficiënte leermethodes. Door de piano draadloos te pairen met de gratis Piano Partner 2-app van Roland, kun je digitale bladmuziek bekijken, interageren met begeleidingsritmes en verschillende functies gebruiken die niet beschikbaar zijn via het bedieningspaneel van de piano. De RP102 is een uitzonderlijke piano die waar voor zijn geld biedt. Hij is klaar om je jarenlang muzikaal plezier te verschaffen.

Features:

  • Kwaliteitsvolle pianoperformance en ingebouwde oefenfeatures in één betaalbaar, ruimtebesparend instrument
  • Ideaal als eerste piano thuis, en evenzeer passend voor lesstudio’s, oefenruimtes en andere omgevingen voor muziekeducatie
  • • Hypermoderne Bluetooth verbindingsmogelijkheden, voor draadloze communicatie met muziekapps op smartphones en tablets
  • • Exclusieve Roland Piano Partner 2 app voorziet eenvoudige toegang tot geavanceerde pianobediening en tal van features voor educatie, entertainment en performance
  • • SuperNATURAL Piano-technologie levert de authentieke klank en respons van een vleugelpiano
  • PHA-4 Standard klavier met verfijnde sensortechnolgie voor maximale expressie en speelcomfort
  • Drie pedalen met metalen constructie, voor de realistische feel van een akoestische piano
  • Meer dan 200 ingebouwde songs, inclusief traditionele muziek, bekende klassieke stukken en essentiële etudes
  • Modern digitaal design maakt komaf met frequente stembeurten en ander duur onderhoud
  • Aantrekkelijke zwarte behuizing biedt een traditionele look binnen compacte afmetingen

Commententaren zijn gesloten.