Korg MS-20 Kit (bouwpakket)

1.295,00

Ben je synthesizerfreak én je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken, dan is de Korg MS-20 Kit echt iets voor jou!

SKU: KOR/MS-20KIT Categorieën: , , , Tag:
Direct leverbaar.

Beschrijving

Korg MS-20 Kit (bouwpakket)

Ben je synthesizerfreak én je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken, dan is de Korg MS-20 Kit echt iets voor jou! Niet alleen levert dit bouwpakket een buitengewoon authentieke remake van de legendarische MS-20 analoge synth uit 1978 op, je krijgt ook de kans ‘s te snuffelen in de ingewanden van dit beest van een synth.

Dat is daarom zo interessant omdat de ontwikkeling van deze kit onder supervisie van de oorspronkelijke MS-20-ontwerpers plaatsvond. Als er originele circuits of componenten inzaten die nu niet meer te krijgen zijn, zorgden deze mensen voor een passende oplossing zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke ontwerp. Waar mogelijk zijn nog de identieke componenten gebruikt. Zelfs de verpakking en de handleiding zijn zo dicht mogelijk bij het origineel gehouden.

Toch is Korg bij de MS 20-kit nog een stapje verder gegaan. Hij heeft een aantal essentiële features die op het origineel ontbraken: USB en MIDI, beide voor noot-informatie vanuit de computer of sequencer, én tijdens het zelfbouwproces kun je kiezen voor het filter uit de eerste serie MS-20‘s en de latere versie daarvan. Het klavier heeft fullsize toetsen en de in- en uitgangen op het patchpanel zijn uitgevoerd als 1/4″-jack.

Bij de montage hoef je niet te solderen.

Specifcaties van de korg MS-20 Kit Synthesizer:

  • Fullsize toetsenbord met 37 toetsen
  • VCO 1, VCO 2, VCO tune, VCO mixer, VCF highpass filter, VCF lowpass filter, VCA, EG 1, EG 2, LFO, controller-wiel, external in, noise generator, patchpanel met CV-ingangen en -uitgangen, sample & hold
  • Patchpanel met 1/4″-jack-connectors
  • USB (B)
  • MIDI-in
  • Voeding: AC-adapter
  • Afmetingen: 573 x 316 x 248mm (bxdxh)
  • Gewicht: 6kg

 

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Afmetingen 70 × 46 × 27 cm

Andere suggesties…

Commententaren zijn gesloten.