BOSS WL-20L Draadloos systeem

175,00

Heb je er altijd al van gedroomd om draadloos te kunnen spelen met je instrument? Dan is de WL-20 een perfecte oplossing, maar misschien heb je geen behoefte aan de kabelklank simulatie.
Dan is de Boss WL-20L zonder kabelsimulatie écht iets voor jou!

Levertijd 5 werkdagen.

Beschrijving

BOSS WL-20L Draadloos systeem

Heb je er altijd al van gedroomd om draadloos te kunnen spelen met je instrument, maar werd je afgeschrikt door de ingewikkelde opstelling, het klankverlies en de omvangrijke bijkomstigheden? Dan is de Boss WL-20L écht iets voor jou!
Dit ultracompacte wireless systeem word aangestuurd door de nieuwste bliksemsnelle BOSS-technologie. Het levert een eersteklas geluid, en plug-and-play-functionaliteiten die korte metten maken met alle problemen die draadloze systemen normaal met zich meebrengen.

Zodra je de eenvoudige draadloze onafhankelijkheid ervaart die de WL-20L biedt, zul je nooit meer willen terugkeren naar een standaard kabel! Zonder je zorgen te moeten maken over het beheer van kabels, kun je vrij bewegen tijdens speelsessies thuis, jamsessies met vrienden, en optredens op het podium.
Tijdens de soundcheck voor een optreden, kun je bijvoorbeeld ook middenin de zaal jouw klank beluisteren – en zo de beste sound voor het publiek instellen. En met de mogelijkheid om te integreren met andere muzikanten, zullen je live shows dynamischer en onderhoudender zijn dan ooit.

  • Plug-and-play draadloze systemen voor gitaar, bas en andere elektronische instrumenten
  • Geen ingewikkelde installatie vereist: dock de zender en ontvanger ongeveer 10 seconden samen om de optimale draadloze verbinding tot stand te brengen
  • Nieuw ontwikkelde BOSS-technologie levert eersteklas geluidsperformance met een rotsvaste stabiliteit, ultra lage latency (2,3 ms) en een bereik van 50 voet/15 meter (in rechte lijn zonder obstakels)*
  • Ingebouwde oplaadbare batterijen zorgen voor 12 uur ononderbroken speeltijd**
  • Laad eenvoudig op met een standaard USB-adapter (5 V/500 mA of hoger)
  • Extra WL-T Transmitter afzonderlijk verkrijgbaar.
  • * Het zendbereik kan variëren als gevolg van plaatselijke omstandigheden.
  • ** De zender functioneert 12 uur en de ontvanger 10 uur op één volle batterijlading.

De WL-20 is uitgerust met hoogwaardige draadloze technologie van BOSS, die debuteerde bij de draadloze Katana-Air versterker.
Het draadloze systeem levert een uitzonderlijke geluidskwaliteit met een breed dynamisch bereik. De zender en ontvanger werken binnen de 2,4 GHz frequentieband. Het optimale kanaal wordt automatisch ingesteld om rotsvaste audioprestaties te garanderen, zonder ook maar één drop-out. En met een ultra-lage latency van nauwelijks 2,3 ms, zul je altijd genieten van een geweldig speelgevoel zonder enige vertraging.
Tot 14 draadloze BOSS-systemen kunnen tegelijkertijd in één ruimte worden gebruikt, zodat meerdere muzikanten samen van draadloze vrijheid kunnen genieten.

Het WL-20L systeem is letterlijk even eenvoudig te gebruiken als een standaard gitaarkabel. De kleine zender wordt met je instrument verbonden, terwijl je een bijpassende ontvanger in een pedaal of versterker plugt. Dat is alles!

Met de WL-20L zijn er geen ingewikkelde kanaalinstellingen nodig. Dock simpelweg de zender en ontvanger gedurende ongeveer 10 seconden samen om automatisch de optimale draadloze verbinding tot stand te brengen.

In het dock kunnen de ingebouwde batterijen van de zender en ontvanger opgeladen worden met een standaard USB-adapter (5 V/500 mA of hoger), zoals die ook gebruikt wordt bij de nieuwste smartphones en tablets. De zender en ontvanger kunnen ook afzonderlijk worden opgeladen. Voor het opladen is er een micro USB-kabel meegeleverd.

Het WL-20L model is qua functies identiek aan de WL-20, alleen de kabelklanksimulatie is niet aanwezig. Dit maakt hem de beste keuze voor instrumenten waar de kabelcapaciteit weinig of geen effect heeft op de klank, zoals bij een akoestische/elektrische gitaar met een ingebouwde voorversterker, een gitaar of bas met actieve pick-ups, of een apparaat op lijnniveau, zoals een keytar of de Aerophone, het digitale blaasinstrument van Roland. De WL-20L werkt ook uitstekend samen met passieve pick-ups, als je de subtiele treble roll-off van de kabelklank-simulatie niet nodig hebt.

Als je graag kabelsimulatie wilt, kun je een kijkje nemen naar de WL-20.
Voor integratie met je pedalboard is er ook een pedaal-formaat WL-50 beschikbaar.

Andere suggesties…

Commententaren zijn gesloten.