Planet Waves Humidipak PW-HPK-01

29,95

Het Humidipak beschermt uw instrument tegen kromtrekken, scheuren en andere schade veroorzaakt door een gebrek of teveel aan bevochtiging.

Uitverkocht

Beschrijving

Planet Waves Humidipak PW-HPK-01

Het Planet Waves Humidipak is het enige luchtvochtigheids controlesysteem voor gitaar dat onderhoudsvrij is en twee kanten op werkt! Het handhaaft automatisch de optimale 45-50% relatieve vochtigheid binnen uw gitaar. Geen giswerk meer met het navullen van een luchtbevochtiger.
In tegenstelling tot de bekende hervulbare luchtbevochtigers, zorgt dit systeem voor echte “two-way” vochtbeheersing door het toevoegen en verwijderen van vocht als het nodig is. Nooit meer handmatige aanpassingen op basis van seizoensgebonden veranderingen, geografische locaties, temperatuur of andere factoren.

Hoe werkt het Planet Waves Humidipak?
Het systeem wordt geleverd met 3 Humidipaks en twee zachte zakjes die uw instrument niet zullen beschadigen. Twee Humidipaks worden in het klankgat gehangen in een van de meegeleverde zakjes. Het andere Zakje wordt aan de kop van de gitaar bevestigd.
Humidipak 02
De zakjes hebben een levensduur van tussen de 2 en 6 maanden en moeten als ze in gebruik zijn met de gitaar in een gesloten omgeving, zoals een gitaarhoes of koffer bewaard worden. Zodra de pakketten ‘hard’ worden kunt u ze weggooien en vervangen door de apart verkrijgbare navullingen.
Dit systeem wordt aanbevolen door Taylor gitaren en anderen voor het handhaven van de stabiliteit en de bespeelbaarheid van uw instrument.

Het Humidipak beschermt uw instrument tegen kromtrekken, scheuren en andere schade veroorzaakt door een gebrek of teveel aan bevochtiging.

Geen water, geen druppels, geen rommel.

Extra informatie

Gewicht 1.1 kg

Commententaren zijn gesloten.