Boss GT-100 Demo model

399,00 349,00

Deze Boss GT-100 multi-effectenprocessor beschikt over een erg indrukwekkend effectenarsenaal, met erg natuurgetrouwe en gedetailleerde klanken.

1 op voorraad

Beschrijving

Boss GT-100 Demo model

Deze Boss GT-100 multi-effectenprocessor beschikt over een erg indrukwekkend effectenarsenaal, met erg natuurgetrouwe en gedetailleerde klanken.

Met de nieuwe GT-100 Version 2.0-update is de fel gelauwerde multi-effectenprocessor van BOSS nog krachtiger dan voorheen. Hij beschikt over een rist geweldige nieuwe features, die het effectenarsenaal nog een stuk indrukwekkender maken. Zo zijn er twee nieuwe versterktypes toegevoegd, baanbrekende MDP-effecten, een akoestische gitaarsimulator en een verbeterd rotary-effect. Met de geïntegreerde gitaar-naar-MIDI-convertor verken je door gebruik te maken van een traditionele gitaar nieuw muzikaal terrein én beleef je lol met de Guitar Friend Jam-software en andere toepassingen. Ook de usb-mogelijkheden van de GT-100 werden uitgebreid en voorzien nu een nog grotere flexibiliteit wat re-amping betreft. Met de BOSS TONE STUDIO-software is het voortaan mogelijk om patches van de GT-100 via een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke grafische computerinterface te creëren en/of aan te passen.

Met zijn geïntegreerde COSM-processor van de volgende generatie kondigt de GT-100 nieuwe expressiemogelijkheden en klankopties aan. De GT-100 simuleert niet alleen tot in de allerkleinste details de klank en het gedrag van vintage versterkers, maar is ook in staat om een wereld van nooit eerder gehoorde sounds te creëren. De Amp Customize-functie laat je klassieke amps muteren om zo compleet nieuwe denkbeeldige sounds te produceren!

Het unieke dubbele lcd-scherm van de GT-100 en de gebruikersinterface met acht knoppen voorziet een snelle en intuïtieve bediening. Er zijn geen menuschermen die doorworsteld moeten worden; élke functie is meteen beschikbaar. De Tone Customize-functie is eveneens verbeterd: alle patches, amps en overdrives/distortions kunnen vanaf nul opgebouwd en gepersonaliseerd worden met het gebruiksvriendelijke grafische Tone Grid.

Een nieuwe wereld van expressie is beschikbaar via het Accel Pedal, dat het mogelijk maakt om simultaan verschillende parameters vanaf één pedaal te controleren, alsook in tijd variërende effecten te bedienen zoals Feedbacker, S-bend, Twist en meer. Experimenteer met creatieve parametercombinaties en breng met dit pedaal in realtime nieuwe dynamische klanken tot leven tijdens je performances.

Nog een noemenswaardige functie van de GT-100 is de veelzijdige A/B Channel Divider. Die laat je verschillende amps en effecten aan elk kanaal toewijzen, om ze samen te voegen of er tussen te switchen met een voetschakelaar. Het is zelfs mogelijk om tussen kanalen te switchen afhankelijk van je speelkracht of het frequentiegebied waar je in musiceert. Aangezien elk kanaal over eigen effect- en amp-instellingen kan beschikken, zijn de klankmogelijkheden wilder en diverser dan ooit! Je kunt bijvoorbeeld milde, zachte tonen toewijzen aan de midden tot hoge noten en stevige, snijdende sounds aan de lage noten: de klankmogelijkheden zijn eindeloos.

De voor Mac en Windows gratis downloadbare BOSS TONE STUDIO-software voorziet een intuïtieve grafische interface voor het creëren en aanpassen van GT-100-effect-pacthes* met je computer via usb. De software maakt het ook makkelijk om je patches te organiseren en archiveren en ze nadien snel en makkelijk in te laden bij verschillende songs en muziekgenres. Wanneer je computer met het internet verbonden in, levert BOSS TONE STUDIO een geïntegreerde connectie met de BOSS TONE CENTRAL-website, waar je gratis patches van professionele gitaristen rechtstreeks in de GT-100 kunt uitproberen en downloaden.

BOSS TONE CENTRAL is de ultieme bestemming voor alle muzikanten die gebruikmaken van BOSS-producten. De webstek is steeds in beweging en ondersteunt een immer groeien selectie BOSS-producten. De vernieuwde site geeft je toegang tot premiumcontent, waaronder demovideo’s en gratis patches gecreëerd door vermaarde gitaristen en professionele live- en sessiemuzikanten. Keer vaak terug voor nieuwe patches, infovideo’s, interviews en nog veel meer. Als je van BOSS-effecten houdt, is BOSS TONE CENTRAL the place to be!

Specificaties:

 • Demo model
 • AD Conversion: 24 bits + AF method (*1)
 • DA Conversion: 24 bits
 • Sampling Rate: 44.1 kHz
 • Program Memories: 400: 200 (User) + 200 (Preset)
 • Effect Type: COMP, PREAMP(*1), OD/DS(*2), EQ, FX1/FX2(*3), DELAY, CHORUS, REVERB, PEDAL FX, NS1/NS2, ACCEL FX
  • *1 PREAMP
   NATURAL CLEAN, FULL RANGE, COMBO CRUNCH, STACK CRUNCH, HiGAIN STACK, POWER DRIVE, EXTREME LEAD, CORE METAL, JC-120, CLEAN TWIN, PRO CRUNCH, TWEED, DELUXE CRUNCH, VO DRIVE, VO LEAD, MATCH DRIVE, BG LEAD, BG DRIVE, MS1959 I, MS1959 I+II, R-FIER VINTAGE, R-FIER MODERN, T-AMP LEAD, SLDN, 5150 DRIVE, BGNR UB METAL*, ORNG ROCK REVERB*, CUSTOM
  • *2 OD/DS
   MID BOOST, CLEAN BOOST, TREBLE BOOST, CRUNCH, NATURAL OD, WARM OD, FAT DS, LEAD DS, METAL DS, OCT FUZZ, A-DIST*, BLUES OD, OD-1, T-SCREAM, TURBO OD, DIST, RAT, GUV DS, DST+, METAL ZONE, ’60S FUZZ, MUFF FACE, CUSTOM
  • *3 FX1/FX2
   T.WAH, AUTO WAH, SUB WAH, ADV. COMP, LIMITER, SUB OD/DS, GRAPHIC EQ, PARA EQ, TONE MODIFY, GUITAR SIM., AC.GUITAR SIM*, SLOW GEAR, DEFRETTER, WAVE SYNTH, SITAR SIM., OCTAVE, PITCH SHIFTER, HARMONIST, OVERTONE*, SOUND HOLD, AC. PROCESSOR, PHASER, FLANGER, TREMOLO, ROTARY1, ROTARY2*, UNI-V, PAN, SLICER, VIBRATO, RING MOD., HUMANIZER, 2X2 CHORUS, SUB DELAY, TERA ECHO*
 • *Newly Added Features (Version 2.0)
  A-DIST is available in OD/DS and in SUB OD/DS of FX2.
  OVERTONE and TERA ECHO are only available in FX2.

Extra informatie

Gewicht 1.1 kg

Commententaren zijn gesloten.