EarthQuaker Devices Afterneath

265,00

De EarthQuaker Devices Afterneath maakt gebruik van verschillende korte delays om te zorgen voor unieke reverb klanken die je nog nooit eerder hebt gehoord.

Levertijd 1 a 2 werkdagen.

Beschrijving

EarthQuaker Devices Afterneath

De EarthQuaker Devices Afterneath maakt gebruik van verschillende korte delays om te zorgen voor unieke reverb klanken die je nog nooit eerder hebt gehoord.

Dit is niet je typische reverb pedaal.
Als je op zoek bent voor een subtiele sfeer, een lichte echo of een gewoonlijke nabootsing van bijvoorbeeld een concerthal. is dit pedaal neit voor jou.

Je kunt aan de 6 knoppen al gelijk zien dat de Afterneath je erg veel controle biedt over de klanken.
De 2 knoppen aan de rechterkant zijn erg eenvoudig, ‘Dampen’ past de reverb toon aan van donker naar fel, terwijl ‘Mix’ bepaalt hoeveel van het Afterneath pedaal je uiteindelijk zult horen.

De ‘Length’ en ‘Reflect’ knoppen zijn erg interactief. ‘Length’ stelt de decay tijd van de reverb in, om de lengte van de klanken te creëeren.
Wanneer je de knop helemaal open draait krijg je holle, hall-geïnspireerde reverbs.
De ‘Reflect’ knop verhoogt de regeneratie wat toevoegt aan de lengte van de reverb met de mogelijkheid om zichzelf te oscilleren om te zorgen voor een eindeloze reverb chaos.

De meest unieke en inspirerende functie van de Afterneath is de ‘Drag’ knop die de reverb klank aanpast door de ruimte aan te passen tussen korte stotterende delays.
Je kunt dit instellen voor ritmische delay/reverb of de knop langzaam draaien terwijl het pedaal bezig is voor geweldige pitch shifted reverb klanken.

De laatste knop: ‘Diffuse’ past de definitie van de delays aan. Als je deze knop helemaal naar links laat staan zul je die ping-pongende herhalingen met meer articulatie horen, terwijl ze worden uitgesmeerd wanneer je de knop naar rechts draait.

Als je dus een erg apart reverb pedaal wilt is de EarthQuaker Devices Afterneath echt iets voor jou!
Hij mag dan wel wat te gestoord zijn om altijd te worden gebruikt, maar wanneer je hem gebruikt krijg je echt iets unieks.

Elk Afterneath pedaal is met de hand gebouwd in de staat Ohio in de Verenigde Staten.

Commententaren zijn gesloten.