EarthQuaker Devices Cloven Hoof

219,00

De EarthQuaker Devices Cloven Hoof is de kwaadaardige tweelingbroer van de Hoof en lijkt erg veel op de normale Hoof maar is net wat meer.. uhm… Cloven?

Levertijd 1 a 2 werkdagen.

Beschrijving

EarthQuaker Devices Cloven Hoof

De EarthQuaker Devices Cloven Hoof is de kwaadaardige tweelingbroer van de Hoof. Dit pedaal lijkt erg veel op de normale Hoof maar is net wat meer.. uhm.. Cloven?

Bij de Cloven Hoof kun je genieten van dezelfde strakke, heldere fuzz die je gewend bent van de Hoof, samen met het brede scala aan fuzz klanken. De rest is allemaal weggelaten.
NOS Germanium transistors? Weg ermee! In plaats van deze transistors beschikt de Cloven Hoof over 4 silicone transistors voor meer cleane cleans, meer gain, verbeterde temperatuur stabiliteit en een gritty, vuilere fuzz toon met meer dan 4x zoveel gain als de originele Hoof.
Ook zijn de belangrijkste resistors vervangen met NOS Carbon Comp componenten voor een wat meer vintage fuzz.

De ‘Tone’ en ‘Shift’ regelaars blijven intact, alleen ze zijn nu aangepast voor een meer egale overgang en meer precieze controle over de beefy low-end van de Cloven Hoof.
Over low-end gesproken, heb je dit ding al eens gehoord op een basgitaar? Je kunt nog steeds de mids boosten of verminderen terwijl alle output wordt behouden. Voor een basgitaar zal dit pedaal net zo ongelooflijk zijn als bij een normale elektrische gitaar.

Voor mensen die zouden willen dat de Hoof wat meer low-end en wat meer gain zou hebben is de Cloven Hoof echt perfect.

Elk EarthQuaker Devices pedaal is met de hand gebouwd in de staat Ohio in de Verenigde Staten.

Commententaren zijn gesloten.