EarthQuaker Devices Erupter

185,00

De EarthQuaker Devices Erupter is het resultaat van 2 jaar aan experimenteren en afstellen om de ultieme klassieke fuzz klank te vinden.

Levertijd 1 a 2 werkdagen.

Beschrijving

EarthQuaker Devices Erupter

De EarthQuaker Devices Erupter is het resultaat van 2 jaar aan experimenteren en afstellen om de ultieme klassieke fuzz toon te vinden met een grote low-end (maar niet te zompig), een bijtende top-end zonder dat hij te hard is en precies genoeg output om een buizenversterker beleefd te oversturen.

Bij EarthQuaker Devices hebben ze alles geprobeerd wat ze maar konden bedenken om een klassieke fuzz te maken die fantastisch klinkt bij elk soort pickup en op elke plek in je effectenketting.
De Erupter beschikt over flink technische snufjes om voor het perfecte pedaal te zorgen. Al deze onderdelen samen zorgen voor een mooi afgeronde fuzz toon met definitie en precies genoeg intensiteit.

De eenvoudige besturing van de Erupter is het resultaat van een lang design proces.
Ze hebben bij EarthQuaker alles geprobeerd: minder knopppen, meer knoppen, andere transistors, pijltjes gooien naar transformator specificatiebladen op de muur…
Uiteindelijk zit er nu op het pedaal één supersimpele knop die de toon erg goed aanpast, terwijl je met de volumeknop van je gitaar de intensiteit van het pedaal kunt opschonen.

Elk Erupter pedaal is met de hand gebouwd in de staat Ohio in de Verenigde Staten.

Commententaren zijn gesloten.