Line 6 Spider Valve 112 Showroommodel

899,00 499,00

Deze Line 6 Spider Valve 112 beschikt over beide de flexibiliteit van modelling en het prachtige geluid van een echte buizenversterker.

1 op voorraad

Beschrijving

Line 6 Spider Valve 112 Showroommodel

Deze Line 6 Spider Valve 112 beschikt over beide de flexibiliteit van modelling en het prachtige geluid van een echte buizenversterker.

De 40W buizencombo beschikt over 2 12AX7 voorversterker buizen en 2 6L6 eindversterker buizen, wat samen met de 12″ Celestion V30 speaker voor erg veel kracht zorgt, zodat je niet alleen met gemak op je kamer en in de studio kunt oefenen, maar ook de mogelijkheid hebt om live op te treden en om je buren te irriteren!

Dankzij het 3-band EQ, de Drive regelaar, en de verschillende effecten en echo’s heb je oneindig veel mogelijkheden om je geluid volledig naar wens in te stellen, maar omdat dit een modelling amp is heb je ietsje meer dan simpelweg je gewone controls,
Je krijgt namelijk meer dan 300 presets tot je beschikking zodat je de beste gitaartonen alletijden tot je beschikking hebt.
Ook heb je 12 versterkermodellen zodat je alles kunt spelen van schitterende cleans t/m insane distortion.

Je effecten zijn ook niet je alledaagse effecten, je hebt namelijk 7 Smart Control FX tot je beschikking inclusief Tape Echo, Sweep Echo, Chorus/Flanger, Phaser, Tremolo, Reverb, en een Delay met Tap Tempo, en je kunt 3 van deze effecten tegelijk gebruiken!

Als je een instelling hebt die je echt helemaal geweldig vind, kun je deze opslaan op een van de 36 programmeerbare kanalen.

Andere handige features van de Line 6 Spider Valve 112 zijn:

  • Nu met 10% korting!
  • Een ingebouwde tuner op het voorpaneel
  • POD® XLR direct out voor studio direct tone
  • 6,3mm eindversterker input jack voor POD® amp & effect modelers
  • Compatibiliteit met FBV2, FBV Express, en FBC Shortboard voetschakelaars
  • Enkele en dubbele 6,3mm speaker output jacks voor verbinding met externe kabinetten van 4, 8, of 16 Ohm

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Afmetingen 30 × 68 × 55 cm

Commententaren zijn gesloten.