Roland TD-17K-L

999,00

De Roland TD-17K-L is een 8-delige digitale drumset van hoge kwaliteit voor mensen die drummen serieus nemen, voor een betaalbare prijs.

Levertijd 2 weken.

Beschrijving

Roland TD-17K-L

De Roland TD-17K-L is een 8-delige digitale drumset van hoge kwaliteit voor mensen die drummen serieus nemen, voor een betaalbare prijs.

Wanneer je drummen serieus neemt, dan heb je een kit nodig die past bij je ambities. De V-Drums TD-17 serie laat je techniek schitteren, en is uitgerust met training-tools die je een duwtje in de rug geven. De combinatie van een klankgenerator van TD-50-klasse met nieuw ontwikkelde pads, resulteert in een betaalbare elektronische drumkit. De drumervaring is authentiek. Het lijkt net alsof je akoestische drums bespeelt. Deze kit volgt nauwkeurig elke fysieke beweging, stick-coördinatie en hand/voet-bediening die elke drummer nodig heeft. Ondertussen volgt een reeks ingebouwde coaching-functies je techniek, meet je vooruitgang en verhoogt je motivatie. Een betere drummer worden blijft nog steeds zwaar werk, maar de TD-17 helpt je daarbij.

Als je regelmatig akoestische drums speelt, dan hoef je je speelstijl helemaal niet te veranderen om een elektronische drumkit te gebruiken. Je kunt dezelfde speeltechnieken gebruiken als bij een akoestische kit, zonder compromissen.
Omdat hij gebaseerd is op de toonaangevende TD-50 geluidsgenerator, reproduceren de sounds natuurgetrouw het karakter en de toon van akoestische drums; met een bliksemsnelle responstijd.

Ten eerste moeten drummers een stabiel tempo kunnen aanhouden, vooraleer ze overstappen naar meer exotische technieken. Maar het onder de knie krijgen van de basics is eveneens opwindend. Zo bouw je immers een stevige basis op voor je skills. Je vooruitgang opvolgen zorgt dan weer voor extra motivatie. De TD-17 module bevat een Coach Mode die je dagelijkse oefenroutines ondersteunt. Je kunt opwarmen, je gevoel voor groove, tempo en timing ontwikkelen – en zelfs aan je uithoudingsvermogen werken. En dat allemaal met een score die je exact vertelt hoe goed je bezig bent.

Wanneer je repeteert is het belangrijk om met dezelfde vertrouwde drumsounds te spelen die je ook op het podium zult gebruiken. De TD-17 bevat een reeks expressief gemodelleerde drumsounds die overgeërfd werden van de toonaangevende TD-50. Zo ben je er zeker van dat je de perfecte drumsound zult vinden tijdens je voorbereidingen op een optreden.

Roland V-Drums zijn gebouwd om betrouwbaar te zijn – van de geluidsmodule, tot de pads, tot de pedalen: elk onderdeel levert de juiste resultaten, in elk scenario en bij elke performance. De pads en pedalen die gebruikt worden in de TD-17 serie zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. En ze zijn ook duurzaam: ze behouden hun speelbaarheid. Naarmate je vaardigheden en ambities groeien, kun je de TD-17 uitbreiden door bijvoorbeeld een extra crash-bekken of een tweede snare toe te voegen: wetende dat je dezelfde duurzame componenten gebruikt die de voorkeur genieten van professionele drummers.

Specificaties:
 • Inclusief:
  • Drum sound module: TD-17-L
  • Snare: PDX-8
  • Tom: PD-8A x 3
  • Hi-hat: CY-5
  • Hi-hat control pedal: FD-9
  • Crash: CY-8
  • Ride: CY-8
  • Kick: KD-10
  • Drum Stand: MDS-4V
 • Extra trigger input: 2 (CRASH 2, AUX)

Commententaren zijn gesloten.