Korg nanoKEY2 Black

49,00

De Korg nanoKEY2 combineert een directe en geweldig aanvoelende “touch” met een slank, plat vormgegeven USB-MIDI-klavier met 25 toetsen.

Levertijd 5 werkdagen.

Beschrijving

Korg nanoKEY2 Black

De Korg nanoKEY2 combineert een directe en geweldig aanvoelende “touch” met een slank, plat vormgegeven USB-MIDI-klavier met 25 toetsen.

De nanoKEY2 is voorzien van een geavanceerd en up-to-date design. Door een geweldig aanvoelende touché, die KORG heeft ontwikkeld voor z’n professionele MIDI-klavieren, te combineren met de platte “slankheid” van recente innovaties m.b.t. computerkeyboards, biedt de nanKEY2 binnen zijn klasse en afmetingen een superieure keyboardrespons. Hij is ontworpen met een royale toetsbreedte en meer dan genoeg ruimte tussen de toetsen om de kans op het aanslaan van verkeerde noten te reduceren. De touché en aanslaggevoeligheid zijn zorgvuldig afgestemd, zoals alleen een fabrikant met KORG’s ervaring en knowhow kan, zeker stellend dat je expressieve performance nauwgezet wordt overgebracht naar je software.

  • Plat USB-MIDI-klavier met 25 toetsen; ideaal voor gebruik met laptop- en netbook-computers.
  • Geavanceerd ontworpen klavier levert verbeterde precisie en aanslaggevoelige toetsen,
  • Sustain-knop – perfect voor het invoeren van pianopartijen!

Met de Octave Shift-knoppen – afkomstig van KORG’s MIDI-controllers – kan de totale toonhoogte in vier stappen worden verschoven, zowel omhoog als omlaag, in stappen van een octaaf. In combinatie met de Key Transpose-feature krijgt de nanoKEY2 toegang tot het volledige bereik aan noten in het MIDI-spectrum. Voor uitgebreider performances biedt de nanoKEY2 ook knoppen voor pitchbend, modulatie en sustain; welke laatste onontbeerlijk is voor performances van piano en alektrische piano. Voor elk van de knoppen kan de snelheid waarmee wordt aan of uit geschakeld worden ingesteld in vier niveaus (met gebruik van KORG KONTROL, waarmee soepele overgangen worden gewaarborgd die horen bij je performance.

Elk van de drie modellen in de nanoSERIE2 is verkrijgbaar in stoer zwart of helder wit. Kies de kleur die goed voor je is – passend bij je computer, in contrast met je mengtafel – wat jij wilt.

Sluit alleen een enkele USB-kabel van je computer naar de nanoKEY2 aan en je hebt in een oogwenk een portable muziekproductiesysteem. Stroom en USB-data gaan via dezelfde draad voor een cleane, efficiënte werkruimte.

De nanoKEY2 werkt met KORG KONTROL Editor-software – gratis te downloaden vanaf de KORG-website. Laad dit in je computer en gebruik het voor gedetailleerde, specifieke instellingen. Kies uit vier instellingen voor de aanslaggevoeligheid: drie aanslaggevoeligheidcurves en vaste aanslaggevoeligheid. Stel de control change-commando’s in die worden verzonden door de modulatie- en de sustain-knop.

Specificaties:

Controllers:
Keyboard: 25-key with velocity
Pitch up/down buttons
OCTAVE up/down buttons
MOD buttons
SUSTAIN buttons
Octave Shift up/down buttons octave range:
-4 to +4
Velocity Curves:
Four
Corresponding Software:
Host applications corresponding to MIDI input
Connections:
mini-USB
Power:
USB bus power
Power Consumption:
USB bus power: less than 100 mA
Dimensions:
(W x D x H)
325 x 83 x 16 mm/ 12.80 x 3.27 x 0.65 inches
Weight:
244 g/ 0.54 lbs.
Accessories:
USB cable

Andere suggesties…

Commententaren zijn gesloten.