Yamaha HS5 Studiomonitor met ingebouwde versterker (per stuk)

189,00

Deze Yamaha HS5 is de kleinste uit de Yamaha HS serie, maar zijn prestaties zijn er niet minder om. Bij de Yamaha HS monitors draait het vooral om vlakke en nauwkeurige respons zoals de purist dat wil.

Beschrijving

Yamaha HS5 Studiomonitor met ingebouwde versterker (prijs per stuk)

De Yamaha HS5 is net als de andere studiomonitors van Yamaha heel herkenbaar aan de witte woofer. Deze HS5 is de kleinste uit de Yamaha HS serie, maar zijn prestaties zijn er niet minder om. Bij de Yamaha HS monitors draait het vooral om vlakke en nauwkeurige respons zoals de purist dat wil.

De HS5 heeft een 5″ woofer en een 1″ tweeter en is Bi-Amped zoals dat bij een degelijke studiomonitor meestal het geval is. De ingebouwde versterker heeft een vermogen van 70 Watt waarvan 45 Watt naar het laag gaat en 25 Watt naar de tweeter voor de hoge tonen.

Om het rendement van de speaker te verhogen heeft Yamaha ervoor gekozen de magnetische afscherming achterwege te laten omdat we die met het gebruik van flatscreens van tegenwoordig toch niet meer nodig hebben.

De Yamaha HS5 is een ideale studiomonitor voor de kleine homestudio/ hobbykamer

Specificaties

General specifications

Speaker type 2-way bi-amp powered studio monitor
Frequency range (-10dB) 54Hz – 30kHz
Components LF 5″ cone
HF 1″ dome
Crossover 2kHz
Output power 70W (LF:45W, HF:25W)
I/O connectors XLR3-31 type (balanced), PHONE (balanced)
Power consumption 45W
Shape Bass-reflex type
Cabinet material MDF
Dimensions W 170mm (6.7″)
H 285mm (11.2″)
D 222mm (8.7″)
Net weight 5.3kg (11.7 lbs.)
Others LEVEL control (+4dB/center click) , EQ: HIGH TRIM switch (+/- 2dB at HF) / ROOM CONTROL switch (0/-2/-4 dB under 500Hz)

Geef een reactie